Съобщения за медиите

Църквата на Исус Христос представя концерт за младежите по света

Гледайте излъчването от 10 август

YouthConcert_01.png
YouthConcert_01.png
Този предварително записан 60-минутен концерт е празненство за младежите по света, което служи за тяхното укрепване като ученици на Исус Христос чрез музика.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Фестивал: Младежкият концерт е празненство за младежите по света, коeто служи за тяхното укрепване като ученици на Исус Христос чрез музика.

Този предварително записан 60-минутен концерт включва песни от последните албуми Strive to Be и ще бъде наличен за сваляне от 10 август 2024 г., понеделник (планинско лятно време), на английски, френски, испански и португалски език.

Църковните единици с младежи, които говорят други езици, може да изберат да участват, ако на техните младежи им е приятно да слушат музика на който и да е от предоставените езици.

Предварително записаното излъчване ще бъде достъпно на broadcasts.ChurchofJesusChrist.org, в приложението Gospel Stream и в YouTube канала „Strive to Be“. По-късно ще бъде достъпно и в раздела „Музика за младежи“ в Евангелска библиотека.

Коловете по целия свят са поканени да участват на 10 август, събота, или на друга дата, която е подходяща спрямо местните графици и нужди.

Предложения за планиране 

Ръководителите се насърчават да включат младежи при планирането на събитие, по време на което концертът да бъде излъчен, приспособявайки събитието според своите уникални обстоятелства (Избрани откъси от Общ наръчник 29.3.10). Следните предложения могат да бъдат полезни: 

  • Позволете на младежите да ръководят: Където е възможно, поканете младежкия съвет на кола да има водеща роля при планирането и провеждането на събитието.
  • Насърчете групово участие: Плейлист с песните от концерта и рекламни материали ще бъдат налични на youth.ChurchofJesusChrist.org в началото на месец юли. Хубаво е младежите да се запознаят с тези песни преди събитието. Бихте могли да ги насърчавате да канят приятели от други вероизповедания, които да пеят, празнуват и да се покланят на Исус Христос заедно с тях.
  • Обмислете мащаба: Обмислете дали да се съберете на ниво кол или с няколко кола. По-големите събирания може да осигурят по-добро преживяване за това събитие.
  • Приспособете според местните нужди: Излъчването ще бъде достъпно на 10 август. Местните ръководители могат да съобразят плановете си за събитието, за да може то да отговаря на местните обстоятелства и ресурси, избирайки дата и час, които са най-подходящи за тях. Например събитието може да включва танци или други дейности, храна или водещ.
  • Обмислете местоположението: Поради празничния стил на музиката и очакването за участие на младежи, може да е по-подходящо да бъдете на открито или на място за големи събирания.

Научете повече в тази свързана статия от Church News (само на английски език).

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.