Съобщения за медиите

Приятел на приятел: Да следваме Исус

Новият епизод на детската поредица вече е наличен на няколко европейски езика

В епизода на „Приятел на приятел“ за март 2024 г. участват специални гости: президент Далин Х. Оукс от Първото президентство и съпругата му Кристен. С домакини Общото президентство на Неделното училище за деца, този епизод помага на децата да научат колко е важно да следват Исус.

Friend-to-Friend-03-2024-01
Friend-to-Friend-03-2024-01
„Приятел на приятел" е поредица видеоклипове за деца, чрез която могат да учат повече за Евангелието на Исус Христос.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ще има музика, посещение от Луи Тукана и нещо забавно за изработване! Този 20-минутен епизод е весел и интересен; създаден е специално за децата и може да бъде използван у дома или в Неделното училище за деца, за да могат те да учат относно Евангелието на Исус Христос.

Епизодът е наличен за стрийминг на следните канали:

Той е наличен в Gospel Library на следните езици: албански, чешки, датски, нидерландски, англсийски, фински, френскинемски, унгарски, италиански, норвежки, португалскииспански, шведски и украински.

През идните седмици ще бъдат добавени допълнителни езици.

Информация за дейността за изработване

По време на излъчването децата ще се научат да изработват великденска лилия от налични материали. (Вижте изображението по-долу от списанието „Приятел“ за март 2024 г.)

Възможните необходими материали за дейността за изработване включват:

  • хартия
  • пастели или маркери
  • ножици
  • тиксо
  • пръчка

Friend-to-Friend-03-2024-02
Friend-to-Friend-03-2024-02
Опитайте тази забавна дейност за изработване от списанието „Приятел" за март 2024 г.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.