Съобщения за медиите

Излъчване на „Да преподаваме като Спасителя" със старейшина Дитер Ф. Ухтдорф

Старейшина Дитер Ф. Ухтдорф от Кворума на дванадесетте апостоли на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни ще говори в специално излъчване, озаглавено „Да преподаваме като Спасителя“, в неделя, 12 юни 2022 г.

Teaching in the Saviors Way_01
Teaching in the Saviors Way_01
Старейшина ДитерФ. Ухтдорф от Кворума на дванадесетте апостоли2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Това уникално събитие е за всички членове на Църквата, които имат призования да преподават или правят това в домовете си.

Старейшина Ухтдорф ще сподели принципи, предназначени да помагат на всеки член да намира радост и успехи в преподаването на Евангелието и да увеличава способността си да преподава като Спасителя.

Местните ръководители са насърчени да изберат ден и време за гледане, които са най-подходящи за членовете на Църквата в тяхната област. Събранията на съвета на учителите могат да бъдат чудесна възможност за гледане на излъчването.

Начини за гледане


От 12 юни, излъчването ще бъде налично за гледане на различни езици на:

  • Сателитна система на Църквата (по време на планираните часове)
  • Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (налично за две седмици)
  • YouTube (излъчване на живо и при поискване)
  • Latter-day Saints Channel (излъчване на живо и при поискване)
  • Gospel Library (излъчване на живо и при поискване, както и аудио и текст на 39 езика)

За подробности за излъчването, включително пряко предаване, налични езици и субтитри за хора с увреден слух, обърнете се към графика на излъчване.

За помощ със сателитното оборудване и прякото предаване на излъчването, техническите специалисти на кол трябва да се обърнат към mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.