Съобщения за медиите

RootsTech 2023 ще се проведе онлайн и на живо

RootsTech, най-голямото мероприятие за семейна история в света, се завръща през 2023 г. в Солт Лейк Сити със събитие, което ще се проведе на живо, в допълнение към мащабната онлайн конференция. Отбележете го в календарите си за 2–4 март 2023 г., за да се присъедините към милионите участващи виртуално и на живо във вдъхновяващи речи от известни личности, класове за обучение, новаторски технологии, и най-вече, за да можете да свързвате хората с техните роднини – минали, настоящи, и бъдещи.

RootsTech 2023 01
RootsTech 2023 01
RootsTech 20232022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

FamilySearch ентусиазирано продължава традицията за провеждане на RootsTech с цел обединяване на семействата. Събитието през 2023 г. отбелязва 13-ата годишнина на това световно събиране. През 2022 г. имаше над 3 милиона участници онлайн. От самото начало новостите са ръководен принцип за RootsTech. Всяка година организаторите на събитието актуализират съдържанието му, за да отговорят на интересите на хората по целия свят и да са в крак с времето. Събитието през 2023 г. няма да направи изключение.

„Налага се да продължим да се учим и да се развиваме – казва Джен Алън, директор на събитието в RootsTech. – Постоянно търсим нови идеи в помощ на разширяването на обхвата извън индустрията и за да създаваме увлекателно и образователно преживяване за участниците в RootsTech“.

Събитието през 2023 г. ще бъде домакин на говорители от цял свят по множество теми, свързани с родословието. Тепърва ще има много съобщения за RootsTech 2023, но Алън споделя, че виртуалното преживяване ще остане безплатно и отворено за всички по целия свят. Събитието на живо ще бъде платено (предстои да бъде определена сумата) и ще включва специални класове с подобрени функции, като въпроси и отговори на живо или задълбочени семинари и обсъждания на конкретни случаи. В допълнение, събитието на живо ще предоставя уникални възможности за свързване и разбира се, енергичната изложбена зала, любима на предишните участници в RootsTech.

Алън добавя, че участниците ще се насладят на безценни преживявания, откривайки семейни връзки, независимо дали участват виртуално или на живо. „Вдъхновени сме да продължаваме да служим на милионите хора, които участват виртуално всяка година и с нетърпение очакваме да приветстваме онези, които ще присъстват на живо в Солт Лейк Сити“.

За повече информация или регистриране за получаване на новини, посетете RootsTech.org. Можете да намирате и споделяте тези новини онлайн във FamilySearch Newsroom.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.