Съобщения за медиите

Църквата в Европа стартира ново приложение за подрастващото поколение

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни в Европа увеличава каналите си за пълнолетни младежи: едно ново приложение, на име „Rising Generation“ сега може да бъде свалено за Android и Apple устройства.

Пълнолетните младежи в Европа вече могат да качват събитията си и да уведомяват бързо другите за това какво се случва в техния регион. Свързаният уебсайт risinggeneurope.org е подобрен с по-структуриран дизайн и нови функции. Освен това, пълнолетните младежи са поканени да се свързват едни с други по социалните медии чрез своите канали в Instagram и YouTube.

„С това ново приложение се стремим да осигурим платформа за всички пълнолетни младежи, за да не пропускат никога повече удивителните дейности, като същевременно контролират всички уведомления – казва Том Ерхарт, един от разработчиците на приложението от Швейцария. – Надяваме се, че то ще помогне по-успешно да се събираме заедно, да се укрепваме едни други и да имаме радост в Исус Христос.“

Потребителите на приложението могат да конфигурират уведомленията по страни и региони. Публикуването на събития може да се прави без регистрация. Ако някой желае да промени публикуваните от него събития, това може да се направи, като се регистрира чрез имейл адрес.

„Радвам се, че пълнолетните младежи имат този нов ресурс, който ще им помага да бъдат свързани едни с други като общност и да следват заедно нашия Спасител Исус Христос“ – казва старейшина Ив Вайдман, областен седемдесетник от Швейцария, който подкрепя пълнолетните младежи в Европа.

В Европа има над 15 000 пълнолетни младежи, участващи в Църквата, които желаят да обичат Бог, да се свързват едни с други и да укрепват своите общности.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.