Съобщения за медиите

През месец ноември предстои да излезе нов епизод от „Приятел на приятел“

Епизодът „Приятел на приятел: Моят Небесен Отец ме обича“ ще бъде достъпен от 5 ноември 2022 г.

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни съобщи, че на 5 ноември 2022 г. в 10:00 часа, планинско лятно време, ще излезе нов епизод от поредицата „Приятел на приятел“, озаглавен „Моят Небесен Отец ме обича“.

Friend2Friend01
Friend2Friend01
Общият президент на Неделното училище за деца, сестра Сюзън Х. Портър общува с деца по време на епизод от „Приятел на приятел“, озаглавен „Моят Небесен Отце ме обича“, който ще бъде излъчен на 5 ноември 2022 г.2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Деца, родители и учители от НУД са поканени да гледат излъчването, което ще представи дейности, музика и послания от Общото президентство на Неделното училище за деца.

Излъчването през ноември на „Приятел на приятел“ ще бъде третото по ред събитие „Приятел на приятел“ за тази година. Двата предишни епизода бяха съсредоточени върху храма и принципите на кръщението, Светия Дух и причастието.

За творческата дейност в епизода през ноември, децата ще бъдат поканени да помислят как могат да служат и да бъдат добри към другите, след което да нарисуват или запишат мислите си по въпроса.

Цялото излъчване и сегменти от него ще останат на разположение онлайн след 5 ноември, с цел подпомагане обучението у дома или в Църквата. Децата могат да се насладят на това излъчване, като го гледат заедно със семействата си, като група от НУД или самостоятелно.

Това събитие ще бъде излъчено на английски език. Превод ще бъде наличен на испански, португалски, френски, италиански, немски, руски, корейски, японски, мандарин и кантонски.

Къде да го гледате


Видеото ще бъде достъпно на ChurchofJesusChrist.org, Gospel Library и Gospel Media на посочените по-горе езици.

Версиите на английски, испански и португалски език ще бъдат достъпни и в каналите в YouTube за Gospel for kids (Евангелие за деца):

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.