GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Съобщения за медиите

Покана за гледане на общата конференция, април 2023 г.

Всички са поканени да вземат участие на 1-2 април 2023 г.

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни приветства всички да се присъединят към милионите хора по света и да чуят вдъхновяващи послания на надежда и обновление от живите пророци и апостоли по време на предстоящата обща конференция на Църквата в събота и неделя, 1–2 април 2023 г.

Гледането на това религиозно излъчване помага на хората да научат за Исус Христос, да укрепят личните си взаимоотношения със Спасителя и да изпитат мира, надеждата и радостта, които идват от следването Му. Всички светии от последни дни, приятели на Църквата и други лица са насърчени и поканени да участват в събота и неделя, по време на Цветница.

„Общата конференция предоставя възможност за получаване на лично откровение, докато висшите ръководители на Църквата дават съвети и насоки – написа Първото президентство на Църквата. – Насърчаваме членовете да слушат и изучават дадените съвети, да размишляват върху тях и да ги прилагат“.

Световното излъчване се провежда в продължение на два дни от Конферентния център в Солт Лейк Сити, Юта, САЩ, и се състои от пет уникални, двучасови общи сесии за публиката. Часовете са посочени в CEST – Централноевропейско лятно часово време.

Събота, 1 април 2023 г.

Събота, 1 април, 18:00 ч. CEST – съботна сутрешна сесия

Събота, 1 април, 22:00 ч. CEST – съботна следобедна сесия

Неделя, 2 април 2023 г.

Неделя, 2 април, 14:00 ч. CEST – съботна вечерна сесия

Неделя, 2 април, 18:00 ч. CEST – неделна сутрешна сесия

Неделя, 2 април, 22:00 ч. CEST – неделна следобедна сесия

За информация относно присъствие на сесия на общата конференция в Конферентния център, моля, посетете страницата на Temple Square Live Events.

Как да гледате или слушате на живо?

Всички сесии на конференцията ще бъдат излъчвани на живо на страницата за live broadcasts на ChurchofJesusChrist.org на повече от 70 езика. Зрителите също могат да гледат и слушат на General Conference YouTube channel, приложението Gospel Library и други радио, телевизионни, сателитни и дигитални канали.

Как да гледате или слушате по-късно?

След излъчването посланията ще бъдат достъпни в текстови, аудио и видео формати на множество канали за гледане при поискване и изучаване. Тези канали включват Gospel Library, Gospel Media, Каналът на Църквата на Исус Христос в YouTube, General Conference podcast и църковните списания.

Как да се подготвим за общата конференция?

Помогнете на деца и младежи да се подготвят да гледат общата конференция с „General Conference Activities for Children and Youth“.

Допълнителни източници

Някои от тези източници може да са на разположение само на определени езици.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.