Съобщения за медиите

Коледно послание от Солт Лейк Сити: Светлината на Коледа, послание от президент Ръсел М. Нелсън

Пророкът и президентът на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, Ръсел M. Нелсън, кани всички да преобразят живота си този коледен сезон.

При толкова много обременени от страх и несигурност хора около нас – казва президент Нелсън в едно ново видео, – аз ви каня да заделите местенце в сърцето си за онези, които не успяват да усетят светлината на Спасителя и да почувстват Неговата любов. Няма дар, който да се сравни с проявата на чиста обич, която да предложите на самотните, обременените и емоционално уморените. Тези са даровете, които напомнят на нас и на тях за истинската причина за празниците: дара на Божия Син, Исус Христос, Който се роди, за да разсее всеки страх и да дава вечна светлина и радост на всички, които Го следват“.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.