Съобщения за медиите

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни проведе конференция за несемейни

Конференция за несемейни над 30 г. от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) се проведе в сградата на клон Пловдив на 24 май 2018 г.

 

Темата на конференцията бе „Ако не сте едно, не сте Мои“, взета от Учение и завети 38:27.

Събитието започна с неформално събрание, на което всеки един от присъстващите се представи накратко и допринесе за взаимното опознаване.

Последва духовно обсъждане на тема „Единство в брака“, водено от семейство Мамарови. Те споделиха идеи за успешния брак, а участниците имаха възможността да задават въпроси. Те подчертаха, че конформизмът /приемането на наложени от обществото норми/ е завладял света и казаха още:

"Трябва да заявяваме своите стандарти. Радостта и любовта произтичат от спазването на заветите. Ако сте достойни, Бог ще ви благослови с достоен селестиален партньор. Но този партньор трябва да се заслужи."

След обяда всички присъстващи имаха удоволствието да разгледат забележителности из Стария град в Пловдив.

Конференцията приключи с духовно послание на тема „Единство в Христовата църква“.

Всички участници си тръгнаха вдъхновени от посланията и радостни от новите познанства.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.