Съобщения за медиите

Хуманитарен проект за приют за безнадзорни деца в Пловдив

Домът за безнадзорни деца „Майка Тереза”, гр. Пловдив получи дарение от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни. Фурна, мивка, голяма трапезна маса с 10 стола, 2 дивана, шкафове и ниски масички допълниха обзавеждането в дневната и кухнята. Спалното помещение беше оборудвано с гардероби, скринове, щори и 2 врати.

Членове на Църквата от клон Пловдив и мисионери имаха привилегията да извършат служба за социалното заведение. Бяха боядисани външната страна на всекидневната и 2 пейки.

На закриващата церемония, която се проведе на 5 март 2014 г., присъстваха представители от Общината.  Заместник-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ изрази благодарности на представителите на Църквата за хуманитарния проект. 

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.