Mormon Newsroom
Тема

Филм показва как да се грижим за сградите за събрания

Филмът показва какво трябва да се прави, за да се поддържат църковните сгради чисти и в добро състояние. Почти двегодишната Поли съвсем спонтанно аплодира примера, показан във филма и извика: „Браво!”. След края на урока шестгодишният Ваньо започна да събира столовете от залата за причастие, а много от членовете на клона му помогнаха с това. Той обясни, че причината да ги събира е: „Защото показаха това във филма”. Много членове, включително и новопокръстени, се включиха в почистването на сградата по случай гледането на Общата конференция на Църквата (6-7 април 2013 г.).

Гледането на филма бе част от обединения урок за Свещеничеството и Обществото за взаимопомощ. Осемминутното филмче се казва Member Involvement in Meetinghouse and Grounds Care и може да бъде поръчано от сайта: store.lds.org

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.