Съобщения за медиите

Среща на семействата в Църквата

На 11 август 2018 г. в гр. Бургас се проведе втората по рода си среща на семействата от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни в България. Целта на събитието бе взаимно опознаване на присъстващите семействата.

    

Ентусиазмът на организаторите сем. Алексиеви от клон София събра заедно 8 семейства от цялата страна. Срещата започна с обяд в ресторант и продължи с емоционално събрание в сградата на клон Бургас, на която всяко от семействата можа да сподели историята си - как са се запознали и после сключили брак в Храма. Накрая всички се разходиха из Морската градина и се насладиха на гледката на бурното в този ден Черно море.

Най-младото семейство бе това на Кънчо и Аманда Димитрови от Ямбол, които са женени от година и бяха дошли с двумесечната си дъщеричка. Семейството с най-дълъг брачен стаж бе това на Диана и Николай Даневи от Варна, които бяха дошли със сина си Давид.
Останалите участници бяха сем. Пасеви от Пловдив, сем. Костови от Варна, сем. Василеви от Варна, сем. Олмстед от Благоевград и сем. Мамарови от Бургас.

Първата такава среща се проведе през 2017 г. в сградата на клон Пловдив.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.