Съобщения за медиите

Специална покана за вторник, 16 януари

Членовете на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни по целия свят са поканени да участват в едно послание на живо от президент Ръсел М. Нелсън във вторник, 16 януари 2018 г. в 18:00 ч. българско време. Това послание ще се излъчи по сателитната система, по Интернет и по каналите на социалните медии на 29 езика. След посланието на президент Нелсън ще има прес конференция, която започва в 19:00 ч. българско време.

Информация относно излъчването

Това послание ще се излъчи на живо по LDS.org и по сателитната система на Църквата (на себуано, китайски – кантонийски и мандарински, чешки, датски, холандски, английски, финландски, френски, немски, унгарски, индонезийски, италиански, японски, корейски, монголски, норвежки, португалски, руски, самоански, шведски, тагалог, таитянски, тайландски, тонгански, испански, украински и американския език на глухите, със субтитри на английски език, по Mormon Channel, Canal Mormón (испански), MormonNewsroom.org, KSL TV, приложението KSL TV, по BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven и BYUtv International. Освен това, предаването само като аудио ще се излъчва по KSL Radio и BYU Radio.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.