Mormon Newsroom
Съобщения за медиите

Първото президентство съобщава промени в общата конференция

Съботната вечерна сесия повече няма да се провежда; Конференцията през октомври 2021 г. няма да бъде достъпна за посетители

Първото президентство на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни съобщи промени в предстоящите общи конференции на Църквата, които се провеждат всяка година през април и октомври.

Съботната вечерна сесия повече няма да се провежда, като това важи за общата конференция през октомври и всички следващи. Досега се провеждаше съботна вечерна сесия за жените (през октомври) и за носителите на свещеничеството (през април). Причината за тази промяна е това, че всички сесии на общата конференция вече са достъпни за всички, които желаят да ги гледат или слушат.

Общата конференция през октомври 2021 г. (насрочена за 2–3 октомври) ще се излъчва от залата на Центъра за конференции в Солт Лейк Сити. За пореден път Центърът за конференции ще бъде затворен за широката публика.

Общата конференция дава възможност на членовете и приятелите на Църквата по света, посредством постоянно развиващите се технологии, да получават послания, отнасящи се за Спасителя, Исус Христос, от живи пророци и апостоли.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.