Съобщения за медиите

Президент Нелсън изразява благодарност към всички, които откликнаха на призива да благодарят

        

Президент Ръсел М. Нелсън изрази в публикация в социалните медии и имейл съобщение, публикувани по-рано днес, благодарност към всички, които участваха в продължение на една седмица в поканата му #Благодарете. Той каза: „Аз съм благодарен и смирен, че се присъединихте в изразяването на благодарност към Бог за Неговите безбройни благословии за всеки от нас“.

Добави, че един от начините да изразяваме благодарност през коледните празници е чрез Христова служба и ни покани да откликнем на призива #ОсвететеСвета, „като обичаме и служим на другите, един по един“.

  

„На 20 ноември отправих послание и благодарствена молитва за света и всички в него. Аз съм благодарен и смирен, че се присъединихте в изразяването на благодарност към Бог за Неговите безбройни благословии за всеки от нас.

Призовавам ви да направите изразяването на благодарност към Бог част от ежедневието си. Когато сме благодарни, това ни дава по-добра перспектива и повече мир в ума и сърцето ни.

Надявам се, че ще продължите да се молите всеки ден на нашия Небесен Отец. Ние сме Негови чеда и Той ни обича със загрижеността на един нежен родител.

Сега, когато започват коледните празници и отбелязваме живия Христос, един от най-въздействащите начини, по които можем да изразяваме нашата благодарност, е като служим на Неговите чеда. Нека следваме Неговия пример да „осветим света“, като обичаме и служим на другите, един по един“. #Благодарете #ОсвететеСвета

Видео посланието и благодарствената молитва на президент Ръсел М. Нелсън в петък, 20 ноември, достигна до милиони по света от публикуването им в YouTube, Facebook и ChurchofJesusChrist.org. Може да намерите видеото в Gospel Media и в Gospel Library в категорията „Исус Христос“. Стотици хиляди души откликнаха на неговата покана да публикуват в социалните медии, като използват хаштага #Благодарете.

           

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.