Съобщения за медиите

Повторно дарение за дом Св. Василий Велики в Пловдив

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни отново се отзова на нуждите на дома за възрастни хора Св. Василий Велики в гр. Пловдив. Този път беше дарено оборудване за медицинския отдел, включващо 10 легла с 2 регулируеми секции, 5 легла с 4 регулируеми секции, 15 специализирани матрака, 30 нощни шкафчета и един пациентски лифтер.

На 13 Февруари 2014 г. се проведе закриващата церемония по случай направеното дарение. В самия медицински отдел на социалното заведение се събраха директор и персонал, членове на Църквата и представители на общината, между които заместник-кметът по - Спорт, младежки дейности и социална политика- и директорът на дирекция Социална политика.  Бяха изказани думи на благодарност за извършения хуманитарен акт.

Старейшина и сестра Стътц, хуманитарната двойка на Църквата, подариха на дома за възрастни хора картина в рамка, изобразяваща възкресения Спасител Исус Христос и Мария при празната гробница.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.