Mormon Newsroom
Съобщения за медиите

Определени са датите за RootsTech Connect за 2022  г.

За втора поредна година събитието ще се проведе изцяло виртуално

FamilySearch обяви, че RootsTech Connect за 2022 г. ще се проведе от 3 до 5 март 2022 г. като изцяло виртуално събитие за семейна история. RootsTech Connect за 2021 г. привлече над 1 милион посетители от над 240 страни, като това прави тазгодишното събиране най-голямото в историята на RootsTech.

„След RootsTech Connect за 2021 г. осъзнахме, че можем да предоставим радостта от семейната история на милиони души, независимо къде се намират, посредством виртуалното провеждане на RootsTech“ – казва Стив Рокууд, изпълнителен директор на FamilySearch International.

Предвид тазгодишния успех, провеждането на RootsTech Connect за 2022 г. ще си остане изцяло виртуално и безплатно.

„Смирени сме от отклика на провелата се изцяло виртуално конференция RootsTech и сме толкова благодарни на всички наши спонсори, изложители, говорители и посетители, които взеха участие – споделя Рокууд. –

Хиляди хора от целия свят ни споделиха, че онлайн конференцията през 2021 г. им е предоставила възможност за пръв път да се наслаждават на силата на изучаването и свързването по Интернет. Това също така създаде огромен онлайн образователен архив, който сега е на разположение безплатно през цялата година“ – добавя той.

Ентусиастите по семейна история могат да гледат над 1 500 безплатни и избираеми видеоматериали от RootsTech за 2021 г.

В бъдеще RootsTech планира да предлага хибриден модел онлайн и посредством пряка връзка, в който да има материали, които може да бъдат допълвани и до които да има достъп през цялата година.

„Ще продължим да въвеждаме новости с RootsTech и планираме да направим виртуалното събитие постоянна част от конференцията; очакваме с нетърпение всички нови възможности, които ще се разкрият пред хората по целия свят“ – споделя Рокууд.

Присъственото събитие, което се очакваше да се проведе в Лондон тази есен, няма да се състои.

Занятията през 2022 г. ще предлагат смесица от сесии, които са по избор, на живо и интерактивни, в които хората ще могат да общуват, да задават въпроси и да се учат от експерти и ентусиасти. Ще има и презентации и събития за всички възрасти, както и интернационални празненства.

Регистрацията за RootsTech за 2022 г. ще започне през септември 2021 г. За повече информация посетете RootsTech.org.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.