Тема

Обучение по реанимация на новородени

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6211-1-3217-1,00.html

  • В сътрудничество с национални здравни организации и министерства в държави по целия свят, Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни изпраща на доброволни начала доктори и медицински сестри, за да обучават акушери на техники за реанимация на новородени. С подобно обучение, акушерите могат да спасяват живота на бебета, които при раждането имат трудности с дишането.
  • Благодарение на усилията на Църквата десетки хиляди акушери са били обучени.
  • През 2006 г. такова обучение е проведено в следните 26 държави: Албания, Аржентина, Ботсвана, Бразилия, Колумбия, Демократична Република Конго, Еквадор, Египет, Ел Салвадор, Гана, Индия, Йордания, Ливан, Лесото, Либерия, Малайзия, Монголия, Мианмар, Намибия, Нигерия, Парагвай, Перу, Сиера Леоне, Тайланд, Турция и Украйна.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.