Тема

Музей за църковна история

Музеят за църковна история представя историята на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни чрез образователни експозиции и програми. Разположен в центъра на Солт Лейк Сити малко на запад от Храмовия площад, музеят е с безплатен вход и е отворен за всички. Музеят събира и показва произведения на изкуството и исторически предмети от цял свят по начин, който предлага образователно преживяване за цялото семейство.

Музеят поддържа както постоянни изложбени галерии, така и променящи се временни изложби на специална тематика. Много от изложбените експонати могат също да се видят по интернет.

Музеят за история на Църквата се намира на адрес 45 North West Temple Str., Salt Lake City, Utah, и е отворен за посещения от понеделник до петък от 9:00 до 21:00 и от 10:00 до 19:00 в събота и неделя.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.