Съобщения за медиите

Младежка Конференция 2014

Програмата на конференцията бе запълнена с класове за изучаване на Евангелието и различни развлекателни дейности. Специални гости бяха служещият като първи съветник в президентството на област Източна Европа президент Бенет и неговата съпруга.

В първия ден участниците бяха запознати с програмата и приветствани с реч за добре дошли  от президент Алексиев. След вечеря бяха проведени игри за опознаване и сближаване.

През втория ден се проведе проект за служба, по време на който присъстващите на конференцията се включиха активно в боядисването на пейките в центъра на селото. След вечеря младежите имаха възможността да се насладят на специална ретро танцова вечер.

На третия ден участниците имаха привилегията да чуят вдъхновена реч от президент Бенет. Следобедът бе посветен на заснемането на кратки клипчета на тема „Елате в Христа”. Разделени на групи, младежите положиха много усилия и творческа изява за тяхната направа. По-късно през деня готовите видео материали бяха прожектирани на голяма стена.

Вечерта на третия ден бе много специална. Тя бе отделена за споделяне на свидетелства, които въздействаха много силно и вдъхновяващо участниците.

През последния ден младежите бяха много приятно изненадани от сестра Уилстед, която бе изготвила за тях специално Slide Show със снимки от всички моменти на конференцията. 

Конференцията бе закрита от реч на сестра Йескас и президент Алексиев.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.