Съобщения за медиите

Светии от последните дни правят коледно дарение на център за грижи в Сливен

    

18 декември 2018 г. бе празничен за възпитаниците на Дневен център за деца с увреждания и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Св. Стилиян Детепазител” - гр. Сливен. В 13.30 ч. директорът на Дома, Величка Авджиева, посрещна представители от група Сливен на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни. Те подариха на домуващите красиви коледни торбички с лакомства и играчки, закупени със средства от членове на Църквата.


Торбичките бяха подготвени с много обич от членове на Църквата от клон Стара Загора (включващ и групите Сливен, Ямбол, Хасково и Велико Търново) при гостуването им в сградата на Църквата в Сливен за коледно тържество на 1 декември. Тази дейност бе служба, откриваща коледната инициативата „Осветете света“ за 2018 г.

 

Това дарение донесе много радост в дните преди Рождество Христово на 60 деца и пълнолетни лица с увреждания в град Сливен.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.