Съобщения за медиите

Дарение за МБАЛ Ловеч

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари два пациентски монитора, две инфузионни помпи и климатик на МБАЛ - Ловеч. Апаратите ще се използват в кардиологичното отделение на болницата.

Мониторите дават възможност за наблюдение на активността на сърцето, пулса, дишането и др., а инфузионните помпи - за вливане на медикамент в определена доза. Мощният климатик ще подобри значително условията и за пациенти и лекари в интензивния сектор на отделението.

Церемонията за закриване на хуманитарния проект, започнал в началото на април 2015 г., се проведе на 08 септември 2015 г. в сградата на болницата. Представители от Църквата бяха старейшина и сестра Цорн - хуманитарната двойка за България. Директорът д-р Минкова изрази искрените си благодарности за извършеното дарение и връчи благодарствено писмо.

Присъстваха репортери от медийна група „Зетра” и онлайн вестник „Ловеч Онлайн”.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.