Съобщения за медиите

Дарение за Дом за деца в Плевен

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) дари автоклав (уред за извършване на стерилизация ) и 70 олекотени завивки на Дом за медико-социални грижи за деца, Плевен.

Церемонията за закриване на хуманитарния проект се проведе на 19 февруари 2016 г. в сградата на дома. Представители от Църквата бяха старейшина и сестра Цорн - хуманитарната двойка за България, брат Емил Шукин – първи съветник в президенството на клон Плевен, Влади Георгиев и Зина Виделова – двама от доброволците, помогнали за изработването на одеалата.  Директорът на Дома, д-р Георгиева, благодари искрено на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни за извършения хуманитарен акт.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.