Съобщения за медиите

Дарение за дом за възрастни хора  

Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (мормони) направи дарение на дом за възрастни хора с физически увреждания “Хаджи Гьока Павлов”, Пловдив. За нуждите на дома бяха предоставени професионални електроуреди - фурна, картофобелачка, зеленчукорезачка и блендер.

Церемонията за закриване на хуманитарния проект се проведе на 13 януари 2016 г.  Представляващи Църквата бяха старейшина и сестра Цорн - хуманитарната двойка за България и Сотир Карагьозов – съветник в президенството на кворума на старейшините в клон Пловдив.

Представители от община Пловдив бяха заместник-кметът по „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков и директорът на Дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева. Те изразиха искрените си благодарности за всичко, което Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни е направила за град Пловдив.

Бележка за стил на писане:Когато пишете за Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни, моля използвайте пълното име на Църквата при първото й споменаване. За повече информация как да използвате името на Църквата, моля посетете нашето онлайн ръководство за стил на писане. »Ръководство за стил на писане.